Despre mine

Sunt pasionata de fotografia culinara, food styling si pentru a nu ma plictisi iremediabil in bucatarie am creat retete noi de torturi la aniversarile membrilor familiei. Rudele imi spun Didi.

Blogul l-am inregistrat in septembrie 2013 pentru fiica mea, dar ma adresez cu prietenie oricui ajunge sa il viziteze. Multe dintre retete sunt mostenite de la mama, de la bunica Zitza sau experimentate dintr-o carte de bucate rara, scrisa si tiparita in anul 1938 de M. Sevastos: “Carte de bucate. Bucatarie romaneasca, franceza, ruseasca, greaceasca, turceasca, ungureasca, poloneza si germana. Cu concursul doamnei doctor Vera Sevastos. Retete revizuite de I. Catoionachi, chef de cusine”, Ed. Cugetarea, Bucuresti.

Nu urmaresc perfectiunea estetica, prajiturile din acest blog subliniaza aspectul dulciurilor de casa. Pun accent pe spontaneitate si dezinvoltura in food-design.

Ma gasiti si pe Facebook: https://www.facebook.com/FoodDesignBlog/

Advertisements

10 thoughts on “Despre mine

  1. Diana 2013/11/12 at 2:36 pm Reply

    Frumos , delicat si sensibil …

  2. Mihaela 2013/12/01 at 12:28 am Reply

    Asa iti spun de azi, draga Didi !
    Mihaela

  3. Amintiri Din Bucatarie 2014/04/16 at 3:41 pm Reply

    Buna Didi,
    Te-am nominalizat pt Premiul Liebster
    http://amintiridinbucatarie.wordpress.com/2014/04/16/liebster-award-april-2014/
    Salutari, Oana

    • Food Design 2014/04/16 at 4:04 pm Reply

      Oana, este o onoare! Am mai fost nominalizata de o draguta bloggerita, nu m-am prins daca este nemtoaica sau alta natie, scrie in engleza, m-a surprins ca a spus ca desi nu intelege limba, ma recomanda pentru fotografii :) . Foarte draguta.
      Nu m-am bagat pt. ca nu am timp de protocoalele acestea in perioada asta si nu prea rezonam cu celelalte bloguri participante. Iti multumesc inca o data ca te-ai gandit la mine <3

  4. […] About […]

  5. […] doar Crema de gutui cu lapte de pasare si Rotitele cu nuca si marmelada, prajituri pe care le facea bunica, ci si borcanele cu dulceata de visine sau de nuci verzi, tinute vara in racoarea din soba de […]

  6. […] n-am pe blog si daca tot am vrut sa fac, le-am ales pe cele din caietul mamaiei, cu gandul ca tin fara probleme pana la Pasti. Socoteala nu s-a potrivit, deoarece acum nu mai am […]

  7. […] din cauza multor zile ploioase, atunci recomand aceasta metoda clasica pe care am mostenit-o de la bunica, pe care o facea si mama dealtfel. 1 kg de zahar si unul de visine (fara samburi) si bineinteles, […]

  8. […] nu are nici un farmec intre betoanele de la Bucuresti, ci in locurile vacantelor petrecute la bunici, inconjurata de flori, multa verdeata si traind obiceiurile locului pastrate cu sfintenie, care au […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: