Fursecuri rapide fara zahar, cu ovaz si banane

Reteta testata de pe blogul SAVORI URBANE
Fara zahar, sunt doar putin dulci, pentru mine, suficient de gustoase. Ideale pentru zilele de post.

INGREDIENTE
360 g miezuri de banane (3 banane mari)
150 g fulgi de ovaz
TOPPING
100 g nuci, alune, seminte, etc
fursecuri-de-post-fara-zahar-si-cu-banane
1. Mixeaza cu robotul miezurile de banane.
2. Rastoarna intr-un castron si adauga fulgii de ovaz. Omogenizeaza cu o spatula. Acopera cu folie de plastic pasta ca sa nu oxideze (direct pe suprafata compozitiei).
3. Se lasa pentru 1 ora la temperature camerei, timp in care fulgii se hidrateaza si se mai umfla.
4. Taie nucile sau alunele cu cutitul.
5. Asterne hartie de copt in tava si plaseaza gramajoare cu lingura. Aplatizeaza putin si presara deasupra nuca. Apasa ca sa se fixeze.
6. Se coc la 180 grade timp de 25 de minute.
fursecuri-de-post-fara-zahar-si-cu-banane

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Fursecuri rapide fara zahar, cu ovaz si banane

  1. Oana Igretiu 2017/11/29 at 10:15 pm Reply

    Foarte faine ti-au iesit fursecurile!! Ma bucur ca ti-a placut reteta noastra :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: