Food Panda, ursuletul online

banner-foodpanda 2A mai avut vreunul dintre voi fantezia ca, un urs panda sa te trezeasca din moţăiala pe burta goala care te ţintuieste de canapea cand ajungi acasa inţepenit de frig si oboseala de la serviciu si, bonus, calcat pe bocanci in autobuz?

Ursuletul panda, nu te trezeste ca sa te puna sa rezolvi niste probleme la matematica, ci vine pentru ca l-ai chemat tu cu cateva click-uri date pe telefonul mobil accesand aplicaţia foodpanda, ca sa iti aduca mancarea preferata. Daca fiecare din familie are alt stil culinar, ursuletul iti aduce fiecare fel de la un alt restaurant. Acceasi schema functioneaza daca te afli la birou si vrei sa comanzi mancare, impreuna cu colegii, din bucataria romaneasca, italiana, asiatica sau raw-vegana, s-au gandit la toate tipurile de nevoi pe care le-am putea avea, acum cu o mega-reducere de – 40%
food panda
Serviciul FoodPanda cu ajutorul căruia poţi comanda mâncare la domiciliu de la mai multi furnizori, mi se pare o idee inspirata. Gasca de ursi “Food Panda” au parteneriat cu mai multe restaurante şi pizzerii din: Bucuresti, Timisoara si Cluj, continua in 2015 proiectul de extindere in mai multe orase.

FoodPanda face parte din reteaua Rocket Internet care mai este prezenta in Romania si prin serviciul Paymill care facilizeaza platile online. O echipa creativa care rezolva probleme (nu neaparat de matematica :) ) sfinteste locul si lucreaza cu optimism pentru a va oferi cel mai bun serviciu pentru comanda online de mancare. Poti comanda cum iti este tie mai familiar: de pe desktop sau cu ajutorul aplicatiei pe care o poti instala chiar acum pe telefonul mobil, de aici.

Promovez ideile noi, sau macar de actualitate, gesturile simple, distractive si eficiente.
… Si in plus, ma amuza sigla pe care si-au ales-o :)
banner-foodpanda 1

Partenerul campaniei blogalinitiative.ro

Advertisements

One thought on “Food Panda, ursuletul online

  1. Eva canola oil 2016/08/13 at 9:12 am Reply

    Delicious dish added for guests in the menu for dinner. Everyone loved this and had a great experience of learning recipes from your blog. Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: