Pateuri cu branza condimentata

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, inspirata din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. Se poate imbogati si cu o feliuta de pastrama de pui homemade. “Branzicile” se vor decupa dintr-o felie de telemea pe care o puteti condimenta cu ce va place: piper, boia, plante aromatice, tocatura de masline, etc.

Pateuri cu Aperifrais

INGREDIENTE
Aluat foietaj
Bucati branza (de capra imi place) condimentate – 12 bucati
Masline verzi – 12 bucati
Rosii cherry – 10 bucati
Ceapa verde – 1-2 bucati
Ulei de masline
Cimbru maruntit – 1-2 lingurite dupa gust
Sare, piper
Pateuri cu Aperifrais
PREPARARE
1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.
2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).
3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).
4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.
5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.
6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza condimentata decupata.
Sa va fie de folos!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: